[D1X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit)
#1
I've gotten the program to start after screwing around with my GPU's drivers and stuff, but now there are intermittent hiccups every 4-5 seconds.  They are almost like the game freezes for 2-3 seconds and then has to play "catch up", by over-accelerating everything that's moving (my pyro, my/enemy fire, enemies).  It caused me to hit walls at speeds that were impossible even without tri-chording.  It's very odd.  I had the FPS indicator turned on too, and the game ran ~61 fps, but would drop down to 3 after recovering from a hang up.  This was all in single player as well.

I get a similar problem with another older game of mine, Age of Empires II, except there is no "catch up" period.  Similar occurrence of hang ups, similar hang up times.  If we can get this debugged here, it may solve the issue for both games.  I may even be getting this with newer games, like Fallout 3 and Oblivion.  ???

Looking through the gamelog, there are no recorded indications of issues or loading or anything of that nature during game play.  I wonder if there is still something wrong with my GPU...
Reply


Messages In This Thread
[D1X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-12-2013, 11:18 PM
Re: [D1/2X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-13-2013, 12:45 AM
Re: [D1/2X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-13-2013, 05:04 AM
Re: [D1/2X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-15-2013, 05:29 AM
Re: [D1/2X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-15-2013, 08:13 PM
Re: [D1/2X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-16-2013, 06:25 AM
Re: [D1X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-16-2013, 02:35 PM
Re: [D1X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by zico - 08-16-2013, 07:08 PM
Re: [D1X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by zico - 08-16-2013, 08:44 PM
Re: [D1X v58.1] Major Lag (Win7, 64bit) - by Heavy - 08-17-2013, 08:38 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)